Следващата фаза на Глобалното Възнесение: Лятното Слънцестоене - всичко през Сърцето ♥

Лятното Слънцестоене

Плеядианците ~ получено от Мелин Лафонт

Най-скъпи наши братя и сестри, наше семейство и наши най-важни любими роднини. Днес искаме да предадем специално послание за предстоящото лятно слънцестоене, което според вашето линейно време наближава. Бихме искали от все сърце, да разработим тази тема с всички вас.

Най-просветлените енергии си проправят път във вашата реалност и в момента напълно се намират в съзнанието и сърцето ви. Тези енергии са тук само, за да се погрижат за тези забавяния, които ви задържат по пътя на Възнесението, да бъдат в състояние да се завършат, за да се извърши и да Бъде този процес. Тези най-подходящи енергии стигат до челен сблъсък със сегашната ви инкарнация, което евентуално ще доведе до огромен удар или сблъсък с тази реалност.

Всичко ще става все по-видимо за всички вас и ви ще разпознаете собствените си модели и творения по-лесно от всякога. Това е така, както трябва да бъде, скъпи мои, на първо място трябва да знаете за всичко, което образувате, бъдете и създавате. Веднага след като тези нови енергийни импулси се интегрират във вашето същество, съзнанието ви ще бъде освободено, че вие сте тези, които задвижват процеса на Трансформация и Възнесение, посредством собственото си захващане и изпълнение. Настоящите енергии са там, за да ви помогнат с това и да подпомогнат активирането на най-дълбоки и важни въпроси, така че да можете да продължите да изграждате съзнание и растеж.

Тежките енергии от май месец донесоха спасение по много въпроси, но в същото време предизвикаха много движение. Това движение може да си проправя път, гладко или не толкова гладко, чрез фиксираните структури на предишната двойственост. Това зависи от това колко силно нещо се задържа в структурата, а от друга страна зависи от стила на мислене и начина на съществуване.

Енергиите на лятното слънцестоене ще изиграят важна роля във всичко това. Те ще допринесат за освобождаване на фиксираните структури и закостенелите модели на мислене, ще ви предизвикат в реализацията им, ще ви предизвикат дори да прозрете това, което всъщност вече знаете, но с което все още учите да се справяте и се опитвате да разберете напълно.

Молим да не искате да разбирате тези енергии, които биха били психически мотив, що се отнася до мозъка, а мозъкът определено не е в състояние да интегрира и не приема нещата в истинската им същност. Само сърцето може да знае и да чувства, само сърцето днес управлява вашето кормило и е центърът ви в новия свят на Съществуването.

Това лятно слънцестоене отново ще донесе много и точно както всяко друго затъмнение или слънцестоене прави. Въпреки това, този път ще напредне по сила, а също и във възприемането му. До този момент вие сте били в състояние да интегрирате толкова много в себе си, че човечеството е готово да премине към още по-дълбоко ниво на Христовото съзнание. Вие се подготвяте да продължите с пътуването си и да направите още по-дълбоки връзки със себе си, но също и с нашия галактически флот и цивилизации. Всичко се формира в една цялост, която оживява и става реална във вашето съзнание.

Всичко се свежда до това, че по време на предстоящото лятно слънцестоене, много упорита работа ще бъде необходима и ние смятаме, че е дошло време да направим следващата стъпка в разкриването на проекта, опитвайки се да установим ясни контактите по един или друг начин. Скъпи мои, не поставяйте очаквания, за това как да продължим, за да установим връзки по най-фините начини и това се различава от душа до душа. В зависимост от съзнанието и отвореността на нашите енергийни източници, то ще бъде на съзнателно или несъзнателно ниво, но въпреки това ще оставим повече белези за изясняване на факта, че успяхме да изградим връзка с вас.

За доста време ние се спираме в атмосферата и пространството ви, факт, който скоро ще стане още по-очевиден. Усещаме, че огромен напредък бе постигнат в сърцето и в съзнанието на човечеството като цяло, факт, за който всеки от вас изигра важна роля, за което сме много благодарни! Сега ние се намираме на определена височина, където всичко, което се прилага скоро ще достигне реалността чрез сърцата ви. Това е причината, поради която този портал на лятното слънцестоене е толкова важен за вашето съзнание, за да можете да се приведете в своя вътрешен свят и от този вътрешен свят и знания, ще можете да приложите много повече.

Насладете се на този красив портал, с който ще се чувствате дълбоко в сърцето си тези дни, като се започне от блестящата топлина на Любовта, до страстни чувства към Всичко, Което Е и дори някои по-малки сътресения в сърцето ви могат да се приложат в резултат на това слънцестоене. Какъвто и да е случаят, очаквайте промяна в сърцето си и не се тревожете твърде много за това, което може да почувствате. Архангелите са винаги на Ваше разположение, също както Арктурианците, така и ние, за да ви донесем лечебни енергии, когато нивото на дискомфорт до известна степен стане високо.

Поздравяваме ви с цялата си любов и приятелство. Ние сме вашето семейство, Плеядианците.


Прочети още:





МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments